Haber

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hakem Grubunu Kutladı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, dün akşam oynanan Trabzonspor – Konyaspor maçını yöneten hakem grubunu tebrik ederek, “Sahada dürüst ve güvenilir bir hakem grubu görmek bizi mutlu etti. Skor ne olursa olsun hepimizin isteği bu. , gerçekten özledik.”

Süper Lig’in 12. haftasında Trabzonspor, dün akşam sahasında Konyaspor’u konuk etti. Bordo-mavili takımın 2-1’lik skorla kazandığı maçta hakem kararlarının tartışılmaması ve maçın gidişatına engel olmaması camianın takdirini kazandı.

BAŞKAN DOĞAN: DÜRÜST BİR HAKEM KÜMESİNİ GÖRMEKTEN MEMNUNUZ

Maçı tribünden izleyen Trabzonspor lideri Ertuğrul Doğan, Cihan Aydın, Serkan Ok, Volkan Ahmet Narinç, Tugay Kaan Numanoğlu, Hüseyin Göçek, Onur Özütoprak ve Serkan Çimen’den oluşan saha ve VAR odası hakem grubunun kararlarının alındığını söyledi. adil olduğunu ve bundan memnun olduğunu söyledi. Önder Doğan, “Sahada pozitif inisiyatif alan, gördüğünü oynayan, dürüst ve güvenilir bir hakem grubunu görmek bizi mutlu etti. Skor ne olursa olsun hepimizin istediği bu, gerçekten özledik.”

“Futbolla bağdaşmayan çalışmalar uygularsanız bunları kaldıramayız”

Geçen hafta oynanan F.Bahçe maçında ve önceki haftanın maçlarında hakem kararlarının tartışma yarattığına dikkat çeken Doğan, “Kazanırız, kaybederiz, berabere kalırız. Bunlar futbolda normal, normal şeyler ama dahil etmeye çalışırsanız” dedi. Futbolla bağdaşmayan, futbolla ilgisi olmayan şeyleri geçen haftaki maçla da yapabilirsiniz.” Eğer siz bu tür uygulamaları herkesin gözü önünde cüretkar ve tehditkar bir şekilde hayata geçirmeye kalkarsanız artık bunlar bizim baş edebileceğimiz işler olmaktan çıkacaktır” dedi.

“BASKIYA BONUS VERMEYEN HAKEMLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Trabzonspor-Konyaspor maçında hakemlerin adil kararlarının kendisine umut verdiğini belirten lider Doğan, “Dün akşam bu sahada maçı dürüstçe ve baskıya önem vermeden yöneten hakemlerimizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu