Haber

11 Kasım’ın Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ Gibi sorularınıza cevap verecek tüm haberler için doğru içeriği size ulaştırabiliriz…?

Son dönemde Dilan Polat’ın adını her yerde duymaya başladığımızı söylesek abartmış olmayız. Nereye dönsek Dilan Polat’la karşılaşıyoruz. Son olarak sevilen komedi ekibi ‘Bunlar Çok Güzel Hareketler’, ‘Paralel Evren’ adlı skeçlerinde Dilan Polat’ı ağırladı ve bu durum sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

Son dönemde ünlü komedi ikilisi Ahmet Kural ile Murat Cemcir arasında kavga çıktığına dair söylentiler dolaşıyor. Bu iddialar ikilinin hayranları arasında endişe yarattı. Ancak Murat Cemcir’in katıldığı bir gala etkinliğinde bu konuyla ilgili açıklaması durumun gerçekte ne olduğuna ışık tutuyor.

Son zamanlarda fenomenlere yönelik suçlamaların arttığına tanık oluyoruz. Bu suçlamaların merkezinde Dilan Polat ve Engin Polat çifti yer alıyor. Ancak bu durum sadece bu çiftle sınırlı değil. Fenomen Nevra Bilem, Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olarak biliniyor ve ne yazık ki kendisi hakkında da suç duyurusunda bulunulmuştu. Bilem’in sosyal medya platformlarında paylaştığı reklamlarla takipçilerini dolandırdığı iddia edildi.

Abdülkadir Selvi’nin Hürriyet’teki haberine göre Dilan ve Engin Polat’a ilişkin MASAK raporu ortaya çıktı. 49 sayfalık bu rapor, dolandırıcılık, vergi kaçakçılığı ve yasa dışı bahis gibi konularda değerli bilgiler içeriyor. Selvi, Polat ailesinin mali hareketlerini “örümcek ağı kadar karmaşık” olarak tanımlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Afterwork ekibinin hazırladığı “Aramayın, mesaj atın” isimli görsel, milyonlarca insanın duygu ve düşüncelerini yansıtarak büyük ses getirdi. Ünlü fenomenin görüntüde yer alması dikkatlerden kaçmadı. Bu görüntü yine sosyal medya platformlarında gündem olmayı başardı. Ancak ‘Aramayın, mesaj atın’ davetine herkesin olumlu yanıt verdiğini söylemek mümkün değil.

Televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden, sunucu ve oyuncu Seray Sever, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sıklıkla adından söz ettiriyor. İletişim ağlarının bilinen platformlarından biri olan sosyal medya, ünlülerin hayranlarıyla bağlantı kurması için değerli bir araç haline geldi. Bu platformları aktif olarak kullanan Seray Sever, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla gündemi sallamayı başardı.

Ünlü model Ebru Şallı’nın eşi ve başarılı işadamı Uğur Akkuş’un yönettiği şirket, dolandırıcılık iddiaları nedeniyle yeniden gündemde. Bu iddialara göre şirketin, kripto para ticareti vaadiyle iki kişiyi 500 bin dolar dolandırdığı belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu