Haber

Kadıköy’de Bisiklet Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden Doğanay Güzelgün İçin Anma Töreni Düzenlendi

KADIKÖY’de polis kontrolünden kaçtığı iddia edilen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Doğanay Güzelgün’ün hayranları olay yerine geldi. Bostancı İskelesi’nde toplanan yüzlerce bisikletçi, Güzelgün’e çarpan sürücünün bir an önce yakalanmasını istedi.

Bostancı Sahil Yolu’nda, Temel Ü.’nün çarpması sonucu ağır yaralanan bisiklet sürücüsü 51 yaşındaki Doğanay Güzelgün. Saat 19.30’da Bostancı İskelesi’nde toplanan Güzelgün’ün ailesi, hayranları ve bisiklet severler, Güzelgün’e çarpan sürücünün tutuklanmasını talep etti. Saygı duruşu ve basın açıklamasının ardından küme, alkışlar ve ıslıklar eşliğinde kazanın olduğu yere yürüdü. Doğanay’ın fotoğrafı, karanfil, bisiklet ve kaskı sahil yoluna bırakıldı. Kazanın olduğu noktada gözyaşları içinde alkışlayan grup olaysız dağıldı.

GRUP ADINA BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

Grup adına yapılan basın açıklamasında bisikletçi arkadaşımız Doğanay Güzelgün’ü dün trafik cinayetinde kaybettik. Doğanay abi hep birlikte bisiklete bindiğimiz, güler yüzüyle etrafına pozitif güç saçan, hem işiyle hem de hobisiyle topluma pozitif katkı sağlayan çok değerli bir dosttu. Bostancı’da yani burada toplanıp gezintilerimize başlıyoruz. Dün yine o eğitim günlerinden biriydi. Saat 05.30 sıralarında grup yola çıkmak üzereyken, hızı saatte 120 kilometrenin üzerinde olduğu tahmin edilen bir araç karşıdan karşıya geçmekte, hatta karşıdan karşıya geçmek üzere olan bisikletçi Doğanay Güzelgün’e çok şiddetli bir şekilde çarptı. ve olay yerinde hayatını kaybetti. Bu kolay bir trafik kazası değil. Bu bir cinayet. Bu kapsamda, henüz yakalanamayan katil zanlısı Temel Ünlü’nün yakalanarak yargılanması ve en ağır şekilde cezalandırılması birinci önceliğimizdir. Güzel insan Doğanay Güzelgün’ü kaybetmenin derin acısıyla ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.

CİNAYET ŞÜPHELİ SOKAKTA ARAMIZDA

Anmaya katılan bisikletçi Sinem Sayar, “Hepimiz çok üzgünüz. Artık bu bisiklet kazaları demiyorum, cinayetler bitsin istiyoruz. Davanın sonuna kadar arkasında olacağız. Bu cinayeti işleyen katil zanlısı şu anda sokak ortasında. Bugün aynısını benim için, muhtemelen siz, çocuklarınız ve tanıdıklarınız için yapma potansiyeline sahip. Hepimizin yakınıydı Doğanay abi. Doğanay abinin yakın olmadığı kimse yoktu. Canlı ve çok sosyal bir insandı. “Burada gördüğünüz birçok bisikletçiyle teması oldu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu