Haber

İzmir’e Yeni Tenis Merkezi: Narlıdere Tenis Kulübü

izmirTürkiye’nin en kapsamlı tenis merkezi ve spor‘Salon olacak’ narlıdere Narlıdere Belediyesi’nin çalışmalarıyla Sahilevleri’nde ‘Tenis Kulübü’ hayata geçiyor. Temeli 22 Kasım Çarşamba günü atılacak olan Narlıdere Tenis Kulübü’nde 4 adet tenis kortu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, sporcu dinlenme odaları, restoran, kafe, fitness salonu, sauna-hamam ve oyun odası yer alacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Narlıdere Tenis Kulübü hem İzmir’in hem de Narlıdere’nin imajına katkı sağlayacaktır. Bu tesisten uluslararası başarılara imza atacak sporcuların çıkacağına inanıyoruz.”

Narlıdere Belediyesi, İzmir’in en kapsamlı tenis merkezi ve spor salonu olacak Narlıdere Tenis Kulübü’nün temelini 22 Kasım Çarşamba günü atıyor. 155 milyon TL yatırım bütçesi ile Sahilevleri’nde inşa edilecek tesis, 22 Kasım Çarşamba günü atılıyor. -İşlet-Devret modeli, dünya standartlarındaki tenis kortları, teknolojik ve teknik altyapısıyla ulusal ve uluslararası etkinliklere de ev sahipliği yapacak. 6 bin metrekare kapalı, 2 bin 500 metrekare açık alanıyla İzmir’de tenisin yeni merkezi olacak tesis, çok yönlü yapısıyla tüm şehre hizmet verecek.

İZMİR’İ TENİSİN MERKEZİ HALE GETİREBİLİRİZ

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçede sporu tabana yaydıklarını ve daha çok insanı sporla tanıştırmayı hedeflediklerini belirterek, “Narlıdere’de her yaştan insanın spor yapmasını hedefliyoruz. Narlıdere Tenis Kulübü’nün kuruluşu 22 Kasım Çarşamba günü atacağımız pist de bu amaca hizmet edecek. Ülkemizin tenis altyapısına katkı sağlayacak.” “Lisanslı sporcu sayısının artmasını sağlayacaktır. Avrupa’nın en genç ülkesiyiz. Bu tesisten uluslararası başarılara imza atacak sporcuların çıkacağına inanıyoruz” dedi.

Sporun ülke imajına, uluslararası barışa ve ülke ekonomisine olan katkılarının unutulmaması gerektiğini belirten Engin, “Narlıdere Tenis Kulübü hem İzmir’in hem de Narlıdere’nin imajına katkı sağlayacaktır. İzmir’in iklimi tenis sporu için oldukça uygundur. Mesela Antalya’da her spor var.” “Her yıl 100’e yakın tenis turnuvası düzenleniyor. Doğru çalışmayla İzmir’i tenisin merkezi haline getirebilir ve şehrimizi tüm dünyaya tanıtabiliriz. Narlıdere Tenis Kulübü’nün ülkemize, İzmir’e ve Narlıdere’ye hayırlı olmasını diliyoruz.” söz konusu.

NARLIDERE TENİS KULÜBÜ

Narlıdere Belediyesi tarafından Sahilevleri’nde yer alan Narlıdere Tenis Kulübü, şehrin en büyük tenis kulübü olarak göz kamaştıracak. Yap-İşlet-Devret modeliyle inşa edilecek proje, dünya standartlarındaki tenis kortları ve teknolojik altyapısıyla ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapabilecek. Narlıdere Tenis Kulübü’nde uluslararası standartlarda 4 tenis kortu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, sporcu dinlenme odaları, restoran, kafe, fitness merkezi, sauna-hamam ve oyun odası yer alacak. Sporseverler için her detayın düşünüldüğü Narlıdere Tenis Kulübü, 6 bin metre kapalı, 2 bin 500 metre açık rekreasyon alanıyla İzmir’de tenis ve sporun yeni merkezi olacak.

Kaynak: ANKA / Spor

celebiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu