Teknoloji

HUAWEI Yüksek Performanslı MateBook D16 i9 Türkiye’de Ön Satışta

HUAWEI, yeni HUAWEI MateBook D16 2024’ün i9 modelinin lansmanını duyurdu. 16 inç geniş ekran alanını koruyan dizüstü bilgisayar artık daha hafif ve aynı derecede güçlü, Dual Shark özellikli yüksek performanslı 13. Nesil Intel Core i9 işlemciyle güçlendiriliyor Fin Fan teknolojisi ve 70 Wh’ye varan pil ömrü.

Ofis çalışanlarının ve öğrencilerin karşılaştığı değişen talepler için tasarlanan yeni HUAWEI MateBook D16 2024, performanstan ödün vermeden ideal kompakt ve taşınabilir cihazdır. Maksimum konfor ve optimize edilmiş deneyim için tasarlanan HUAWEI MateBook D16, şık ve stil sahibi bir uzay aracı gibi inşa edilmiştir ve gündelik kullanım için yeterince çok yönlü olmasına rağmen etkilemeye yetecek kadar parlayan fütüristik Uzay Grisi rengiyle sunulmaktadır. Artık 1,68 kg ile daha hafif ve 17 mm ile daha ince olan HUAWEI MateBook D16, sürükleyici büyük ekran deneyimine sadık kalarak HUAWEI’nin dizüstü bilgisayar serileri arasında ekran boyutunda hüküm sürmeye devam ediyor. İnce çerçeveleri ve %90’a varan ekran/gövde oranıyla geniş bir görünüm sağlayarak yaratıcılara üzerinde çalışacakları daha geniş bir tuval ve çoklu görev yapan ofis çalışanlarına daha geniş bir çalışma alanı sağlar.

HUAWEI MateBook D16 ayrıca yeni bir 180° menteşeye sahiptir. Bu, dizüstü bilgisayara masanın üzerinde tamamen açılma ve düz bir şekilde açılma esnekliği sağlar; bu da iş yerinde veya okulda ortak oturumlar için uygun olabilir. Çok cihazlı bir çalışma alanına sahip olanlar için, daha fazla alan verimliliği sağlamak üzere dizüstü bilgisayar bir stand üzerinde de açılabilir.

 

Yükseltilmiş 13. Nesil Intel Core i9 İşlemciyle Üstün Performans

HUAWEI MateBook D16, Yüksek Performanslı 13. Nesil Intel Core i9 işlemciyle performans seviyelerinde çığır açıyor. Bu, kullanıcılara programlama, illüstrasyon ve resim düzenleme gibi ağır çoklu görevlerin üstesinden kolayca gelme olanağı sağlar. 13. Nesil Intel Core i9 İşlemci, sıkışık zamanlarda veya teslim tarihi yaklaşırken etkinleştirilebilen Performans Modu ve Süper Turbo ile daha da güçlendirilebilir.

Öte yandan HUAWEI MateBook D16, performans verimliliğini optimize etmek için Çift Köpekbalığı Kanatlı Fan teknolojisini ekliyor. Çift kanatlı soğutma teknolojisi, dizüstü bilgisayarın etrafındaki ısı dağılımını düzenleyerek verimliliği artırır ve özellikle büyük boyutlu belgeler üzerinde çalışırken çökmeleri önler.

Verimlilik her zaman dizüstü bilgisayarın pilinin performansına bağlıdır. HUAWEI MateBook D16, 70 Wh’ye kadar pil ömrüyle verimliliği bir adım öteye taşıyor. Geliştirilmiş pil dayanıklılığı sayesinde, hareket halindeki kullanıcıların biten pil yüzünden ter dökmesine gerek kalmayacak.

HUAWEI MateBook D16 ayrıca 1,5 mm’lik tuş hareketi ve yumuşak iniş tasarımıyla birlikte geliyor. Yeni bireysel sayısal tuş takımı, kullanıcıların grafiklerle, verilerle ve belgelerle daha verimli çalışmasına olanak tanırken, fiziksel kısayol tuşları da daha yüksek üretkenlik için sık kullanılan işlevlere doğrudan erişim sağlar.

 

Dünyanın 5 Yıldızlı Wi-Fi Sinyal Yeteneği Sertifikasına Sahip İlk Dizüstü Bilgisayarı

HUAWEI MateBook D16, çok yönlü kablosuz performans sağlayan ve ağ deneyimi iyileştirmeleri sağlayan güçlü anten performansıyla donatılmıştır. Ayrıca, dünyanın SGS 5 Yıldızlı Wi-Fi Sinyal Yeteneği Sertifikasyonunu geçen ilk dizüstü bilgisayarıdır ve çok sayıda hız ve yükleme/indirme hızı testinden harika sonuçlar alarak geçmiş olup, kullanıcıların sorunsuz çevrimiçi deneyimine profesyonel bir garanti getirmektedir.

Dizüstü bilgisayar ayrıca bağlantıyı daha da sağlamak için HUAWEI Metaline özelliğini de içeriyor. HUAWEI Metaline, 270 metreye kadar ultra uzun menzilli iletişim kapasitesine sahiptir, bu da yanlış sinyal alımını büyük ölçüde azaltır ve daha sağlam temaslar oluşturur.

 

Akıllı Deneyim: Sorunsuz ve Akıllı Görev Yönetimi

Son HUAWEI ürünlerinde standart olan Harika Cihaz, dizüstü bilgisayarınızı diğer cihazlarla eşleştirmenin daha hızlı ve zahmetsiz bir yolunu sunar. Kullanıcılar simgeleri sürükleyip bırakarak bir kişiyi başlatabilirler. Magnificent Device ile HUAWEI akıllı telefonunuzu harici bir depolama sistemine, HUAWEI tabletinizi ekstra bir monitör alanına dönüştürebilir ve bilgisayarınızı bir HUAWEI hoparlöre veya HUAWEI kulaklığa bağlayarak ses deneyiminizi genişletebilirsiniz.

Uzaktan çalışanlar ayrıca AI arka planı, FollowCam ve Vision Correction gibi akıllı video konferans araçlarından da yararlanabilecek. Böylece kullanıcılar, elverişli bir video konferans ortamı sağlamak için gizliliği koruma özellikleri ve gürültü engelleme özellikleri ekleyen Yapay Zeka Ses ve Yapay Zeka Kamera gibi özelliklere sahip bir toplantı alanı oluşturabilir ve çevrimiçi toplantıların dikkat dağılmadan sorunsuz bir şekilde ilerlemesine olanak tanıyabilir.

Toplantınızı dikkat dağıtıcı unsurlardan daha da izole etmek ve özel bir atmosfer yaratmak için, Yapay Zeka destekli Bireysel Ses Geliştirme özelliği, çağrı sırasında konuşmacıya odaklanarak konuşmacının sesini güçlendirmenize, gürültülü ortam seslerini azaltmanıza ve toplantıları katılımcılar için uygun hale getirmenize yardımcı olur.

MateBook D16 i9 2024, ön satış kampanyası kapsamında 34.999 TL ve 3 ay faizsiz taksit imkanıyla satışa sunuluyor. FreeBuds SE 2 1.199 TL’ye, 1 yıl uzatılmış garanti ise 2.999 TL’ye sunuluyor. Ek olarak tüketiciler AMBD16I9PR1000Kodu kullanarak ekstra 1.000 TL indirim kazanabilirler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu