Ekonomi

Kayseri Şeker’den çiftçilere bayram avansı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Şeker, Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir ve Tokat İllerinde 21 Bölge Müdürlüğünde kayıtlı 15.696 sözleşmeli çiftçiye Kurban Bayramı avansı ödedi. 20 TL/TON şeklinde yapılan ödemeler çiftçilerin hesaplarına yatırıldı.

Bölge ekonomisine ve ülke tarımına önemli katkı sağlayan ve üreticilere yönelik destekleri zamanında yapma konusunda hassasiyet gösteren Kayseri Şeker, Kurban Bayramı’nı rahat geçirmeleri adına çiftçilerin yüzünü bir kez daha güldürdü.

“Önceliğimiz her zaman çiftçilerimizin mutluluğu ve refahıdır.”

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, üreticilerin ihtiyaçlarının karşılanmasının her platformda ön planda olduğunu belirterek, konuyla ilgili şu görüşleri dile getirdi: TON başına 20 TL, toplam bedeli 65 milyon 433 bin TL olan bugün çiftçilerimizin banka hesaplarına prestijli olarak yatırıldı.Biz Kayseri Şeker olarak her zaman belirttiğimiz gibi karşılamayı görev edindik. çiftçinin teri kurumadan ihtiyaçlarının karşılanması, önceliğimiz her zaman çiftçilerimizin memnuniyeti ve refahıdır.

Kayseri Pancarcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker olarak üretimin her aşamasında aktif rol oynadıklarını, her zaman üreticinin ve üreticinin yanında olduklarını vurgulayarak; “Pancar tohumlarının toprakla buluşmasından fabrikaya teslimine kadar geçen süreçte biz çiftçilerimize; Gübre avansı, tohum avansı, çapa avansı, sulama avansı, bayram avansı, söküm avansı, mazot avansı, ekim ve ilaç avansı adı altında sistemli ve günlük ödemelerle çiftçimize desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. “söz konusu.

Tüm çiftçilerin Kurban Bayramını kutlayan Başkan Akay; “Kayseri Şeker her zaman üretimin ve üreticinin yanında olmaya devam edecektir. Çiftçilerimiz bayram avanslarını bolluk ve bereket içinde geçirsin” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu