Haber

AK Parti YSK Temsilcisi Özel: Milletimiz getiriyor ya da götürüyor…

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin seçim sürecindeki talep ve itirazlarını Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) gündemine taşıyan isim Recep Özel, ‘seçimle gitmeyecekler’ tezine tepki göstererek, seçim sonucuna zaten saygılıyız.

AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel, Yıldız Yazıcıoğlu’nun Amerika’nın Sesi Türkçe’den 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin sorularını yanıtladı.

AK Parti Isparta Milletvekili olan Özel, ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin seçimde iktidardan düşmesi halinde iktidarı devretmeyeceği tezine nasıl yanıt verirsiniz?’ sorusuna, “Böyle bir şey olur mu? Bunu düşünenin aklını kaçırdığını söyleyeyim. Bakın yargı denetiminde bir seçim var. Seçim sonucunda milletimiz takdir etti. ve işi başkasına emanet etti. Böyle bir şeye gitmemek akıl kaybı olur. “Peynirli ekmekle akıllarını yediler diyorum. Biz seçmenin ve milletin iradesine sonuna kadar saygı duyan bir siyaset anlayışına sahibiz. Milletimiz bizi getirip götürebilir. Kimsenin milletimizin istemediği bir yere gitmeme lüksü olamaz.”

Ancak hem milletvekilliği hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerini önceki seçimlerden çok daha yüksek bir oyla kazanacağımıza inanıyoruz. Biz zaten seçim sonuçlarına saygı duyuyoruz.” (KAYNAK)

haber-goynucek.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu