Haber

Ünlü Aktörler ABD Başkanı’na “Ateşkes Çağrısı” İçin Mektup Yazdı!

İsrail-Filistin savaşıyla birlikte medyadaki tepkiler de artıyor. Ünlü aktörler de bu çatışmalara karşı seslerini yükselterek ABD lideri Biden’a mektup yazdı.

İsrail-Filistin savaşına tepki gösterenlerin arasına ünlü aktörler de eklendi. Gazze ile İsrail arasındaki savaşa ateşkes çağrısında bulunmak üzere ABD Başkanı Biden’a bir mektup yazıp yayınladılar.

Mektubu imzalayanlar arasında Andrew Garfield, Mark Ruffalo, Joaquin Phoenix ve Kristen Stewart gibi çok ünlü isimler de yer alıyor.

Ünlü oyuncular Biden’a yazdığı mektupta dileklerini şu şekilde dile getirdi: “Sanatçılar olarak ama en önemlisi İsrail ve Filistin’de yaşanan yıkıcı can kaybına, dehşete tanık olan insanlar olarak bir araya geliyoruz.”

“ABD Başkanı olarak sizden, bir can daha kaybedilmeden Gazze ve İsrail’de gerilimin derhal düşürülmesi ve ateşkes çağrısı yapmanızı rica ediyoruz.”

Mektubun devamında oyuncular, ABD’nin acıların sona ermesinde hayati bir diplomatik rol oynayabileceğine inandıklarını belirterek şunları söyledi: “Tüm insanlar için özgürlükten, adaletten, onurdan ve barıştan yanayız ve daha fazla durma yönündeki derin arzumuzdan yanayız. Suskunluğumuzun, eylemsizliğimizin öyküsünü gelecek nesillere anlatacağız.” Söylemeyi reddediyoruz.” sözlerini kullandılar.

Bu mektupta 53 ünlü isim bir araya geldi: Riz Ahmed, Mahershala Ali, Mo Amer, Cate Blanchett, Quinta Brunson, Farah Bsaiso, Jessica Chastain, Margaret Cho, David Cross, Cherien Dabis, Rosario Dawson, Ayo Edebiri, Fatima Farheen Mirza, Amerika Ferrera. , Dominique Fishback, Andrew Garfield, Ilana Glazer, Oscar Isaac, Shaka King, Elvira Lind, Aria Mia Loberti, Macklemore, Michael Malarkey, Rooney Mara.

Listenin geri kalanı: Darius Marder, Vic Mensa, Alyssa Milano, Hasan Minhaj, Indya Moore, Sandra Oh, Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo, Hend Sabry, Susan Sarandon, James Schamus, Amanda Seales, Anoushka Shankar, Alia Shawkat, Wallace Shawn , Sebastian Silva, Jon Stewart, Kristen Stewart, Jeremy Strong, Wanda Sykes, Michael Stipe, Amber Tamblyn, Bassam Tariq, Channing Tatum, Dominique Thorne, Michelle Wolf, Shailene Woodley, Ramy Youssef.

haberbeypazari.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu