Haber

Kocaelispor taraftarından görülmemiş istifa çağrısı

Kocaelispor’da yeni cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi mevcut başkan Engin Koyun’un istifasını isteyen bazı taraftarlar ellerinde koyunlarla ‘Engin Koyun istifa’ sloganları attı.

“BİZİ HİÇ ANLAMADI”

Spor Toto 1. Lig’in yeni takımlarından Kocaelispor, hafta sonu yapılacak Olağan Seçim Mali Genel Kurulu’na hazırlanırken, taraftar derneği Hodri Meydan toplantı yaptı. Görüşmenin ardından istifa davetlerini sürdüren bazı taraftarlarda ilginç bir manzara yaşandı. Ellerinde koyun tutan taraftarlar ‘Engin Koyun istifa’ diye bağırdı. Toplantıda konuşan Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Lideri Haluk Bozo, “Başkanımız Engin Koyun’a bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettik ve bugünden sonra ayrılması gerektiğini bildirdik. Bizi anlamıyor. Sanki kulübü yönetmeye başladı.” kendi çıkarları için kendi şirketiydi.

“KOCAELİSPOR’DAN SOL”

Kulüp başkanımız bizi hırsızlıkla suçladı. Biz hırsız değiliz, işaretçi de değiliz. Kulübümüzün başında kupalara ve geçmişe sahip çıkacak insanlar istiyoruz. Hepimiz Kocaelispor’a sahip çıkmak için toplandık. Son kez liderimiz Engin Koyun’a diyoruz ki; Kocaelispor’u seviyorsanız bırakın Kocaelispor’u. Bıraktığın yerden aldın. Hizmetleriniz için teşekkür ederiz. Bir an önce Kocaelispor’dan ayrılmanızı istiyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu