Ekonomi

Kırklareli “En Hızlı Büyüyen 100 Şirket” listesine imza attı

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ın sahibi olduğu MBS Dış Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi, listeye sadece Kırklareli’den, Trakya’dan ise yüzde 1046 büyüme oranıyla girdi. TOBB öncülüğünde 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan sıralama. “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi” sıralamasında 7. sırada yer aldı.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikası Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde düzenlenen 8. Dönem “Türkiye TOBB 100″e başvuran şirketler arasında yapılan değerlendirmeler ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) Tamamlandı.Bu değerlendirmeler sonucunda Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’ın sahibi olduğu MBS Dış Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi 7. sırada yer aldı. 2019-2021 döneminde satış geliri artış oranına göre yapılan sıralamada “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi” arasında yer aldı.Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık, Odalar ve Ticaret Birliği’nin düzenlediği “TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni”ne katıldı. Türkiye Borsaları TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda ödülünü Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. MBS Dış Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi’nin sahibi Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Ilık’ı bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz.”

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi 2019/2021 kapsamında yapılan araştırmada, kurduğumuz şirketimiz MBS Dış Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi, 2012 yılında “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Listesi”nde %46 büyüme oranıyla yer aldı ve 7. sırada yer aldı. Bu değerli fırsatı ve başarıyı siz değerli dostlarımla paylaşmaktan onur ve gurur duyuyorum. Şirketimizin ve şehrimizin adını tüm dünyaya tanıtmak için ortağım Sayın Gökhan Tanır’a, Genel Müdürümüz Sayın Alper Çiler’e ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza en içten şükranlarımı sunuyorum. dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu