Haber

Kenan Doğulu, Cumhuriyetin 100. yılını unutulmaz bir İzmir konseriyle kutladı.

İZMİR’DE KENAN DOĞULU İLE TARİHİ KUTLAMA

Kenan Doğulu, Cumhuriyetin 100. yılını unutulmaz bir İzmir konseriyle kutladı.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılına ithaf edilen İkinci Yüzyıl Marşı’nı besteleyen Kenan Doğulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yüzbinlerce İzmirliyle kutladı. Cumhuriyetin 100. yılına yakışan 100 kişilik ekibiyle Kültürpark İzmir’de sahne alan Doğulu, bu özel günü coşkulu bir konserle taçlandırdı.

Konsere ilk kez canlı seslendirdiği İkinci Yüzyıl Marşı ile başlayan sanatçı, yüz binlerce İzmirliyle birlikte 10. Yıl Marşı, Gençlik Marşı ve İzmir Marşını seslendirdi. Doğulu’ya sahnede İzmirli müzisyenlerden oluşan 30 kişilik Yüzüncü Yıl Korosu ve trompet takımı eşlik ederek bayram coşkusunu doruğa taşıdı. Yaz boyunca Doğulu’yla unutulmaz sahne performanslarına imza atan Dance Factory dansçıları, sanatçıyı bu değerli günde yalnız bırakmadı. Bu yıl kariyerinin 30. yılını kutlayan müzisyen, 30 eserden oluşan geniş repertuarıyla tarihe damga vuracak bir konsere imza attı.

Kenan Doğulu, repertuarından sahnesine, koreografisinden kostümüne kadar 100’üncü yıla özel hazırlanan konserde, Hasret Kaya imzalı, 100 yıldızın yer aldığı özel kostümle sahneye çıktı. Yakasında Mon Reve’nin 100. yıl dönümüne özel hazırladığı ay, yıldız ve 100 Swarovski taşlı broşla sahneye çıktı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu