Haber

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yeni Yönetim Kurulunu Tebrik Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Müdürlüğü İdare Meclisi Toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Büyükkılıç, yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını dileyerek, “Allah hepimizi başarıya layık eylesin, el ele, tüm yüreğimle, ruhumla hayırlara ve güzel hizmetlere dua ediyorum. Allah’a emanet olun.” bizi utandırın.”

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı’nda yeniden şekillendirilen yönetim kurulunun ilk toplantısı İl Binası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Yönetim Kurulu Toplantısına Lider Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, S. Bayar Özsoy ve AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Gençlik Kolları Başkanı Emine Timuçin katıldı. Hayri Danacı. Yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, el ele vererek güzel ve keyifli hizmetler sunabilmeyi umduklarını dile getirerek, “Önümüzdeki dönemde çıtayı daha da yukarılara taşımak hepimizin görevi olmalıdır. Sayın İl Başkanımızın başkanlığında bayrağı daha yükseklere taşıyalım. Cenab-ı Allah hepimizi başarıya layık eylesin. İnşallah hep birlikte, el ele, gönülden, ruhtan mutlu olacağız.” “Ben de hayırlı hizmetler diyorum. Allah utandırmasın” dedi. AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise katılımcılara teşekkür ederek, “İnşallah bundan sonra da Kayseri siyasetinde çalışacak çok güzel bir teşkilatımız olur. Bu bizim bu organizasyonla ilk tanışma toplantımız. Siz de bizi onurlandırdınız. Çalışacağız. ve adalet uğruna üretin.” AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, her zaman iyi hizmetler yapmak için birlikte çalıştıklarını vurguladı; “İl başkanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bizler Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın kardeşliği altında her zaman birlikte çalıştık, güzel hizmetler yapmaya gayret ettik. Gerek Meclis’te gerekse burada kol kola uyum içinde çalışmaya gayret ediyoruz. Halkımız Kayserililerin çok büyük şeyler beklediğini ve büyük işler yaparsa bu ekibin yapacağına inandığını ifade eden Erdoğan, “İnşallah tecrübeli bir kadroyla, büyükşehir belediyemiz ve diğer belediye başkanlarımızla kol kola, kardeşlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz” dedi. ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın himayelerindeyiz. Yeni yönetimin Kayseri’ye hayırlı olmasını ve başarılara imza atmasını temenni eden AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, “17. Memduh Önder’in önderliğinde yine -0 zafer, inşallah.” AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da, Kayseri teşkilatının 22 yıldır önemli bir organizasyon olduğunu ve önemli bir organizasyon olduğunu belirtti. Türkiye, Cıngı, “İnşallah bundan sonra şehre vereceğimiz hizmetlerde hep birlikte güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Büyükkılıç, yönetim kurulu üyeleriyle tek tek el sıkışarak onları yeni görevlerinden dolayı tebrik etti. – KAYSERİ

aliagaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu