Haber

İbrahim Tatlıses, bir süredir darıldığı torunu Mert Tatlıses’e “5 yıldır izinsiz oturuyor” diyerek dava açtı

Ünlü müzisyen İbrahim Tatlıses de son dönemde gündemden düşmeyen isimlerden biri. Bir süredir küs olduğu Ahmet Tatlıses ile sık sık haberlerde yer alan şarkıcı, bu kez torunuyla sorun yaşamaya başladı. İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlıses’in oğlu Mert Tatlıses’e 5 yıldır evinde izinsiz oturduğu iddiasıyla dava açtı.

Ünlü Türk şarkıcı İbrahim Tatlıses, aile hayatı ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen isimlerden biri.

Bildiğiniz üzere ünlü ismin İdo, Zübeyde, Gülşen, Gülden ve Dilan’ın yanı sıra Ahmet Tatlıses adında bir çocuğu daha bulunuyor.

Geçen yıl Bodrum’da trafik kazası geçiren Tatlıses’in yanına ilk koşanlardan biri de yıllardır görüşmediği oğlu Ahmet Tatlıses oldu.

Bu kazadan sonra herkes baba oğulun barışacağını düşündü. Ancak İbrahim Tatlıses kazadan sonra öyle bir açıklama yaptı ki, ellerine yine kanlı bıçaklar geçti.

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses, uzun bir aradan sonra yeniden gündeme geldi. Ünlü sanatçı, Ahmet Tatlıses’in oğlu Mert Tatlıses ile mahkemelik oldu.

Sanatçı, torunu Mert Tatlıses’e Sarıyer Oyak Sitesi’ndeki dairesini iradesi dışında 5 yıl hukuka aykırı olarak işgal ettiği iddiasıyla dava açtı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada İbrahim Tatlıses’in avukatı Yağız Karadenizli, “Müvekkilim sağlığına kavuştuktan sonra İzmir’e yerleşmiştir. Bu süreçte bu taşınmazın torunu Mert’e ait olduğundan habersizdir.” Tatlıses, kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in bu evde yaşamasını istedi, ancak evde Mert Tatlıses’in oturduğunu öğrendi.’ söz konusu.

Davanın ilk duruşmasında mahkeme haksız işgal bedelinin hesaplanması için dairenin keşfine karar vererek davayı erteledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu