Haber

Erdoğan’ın Eski Doktoru: Bir Hikayenin Sonuna Tanıklık Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru Turhan Çömez, dün rahatsızlanan Erdoğan’ın durumu hakkında canlı yayında konuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Turhan Çömez, “Erdoğan siyasi kariyerinin son iki haftasına girdi ve birlikte bir hikayenin sonuna tanık olacağız” dedi.

‘Erdoğan kaybedeceğini görüyor’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı bir canlı yayın sırasında rahatsızlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Nezle olduğu için bugün yapılacak Kırıkkale, Yozgat ve Sivas mitinglerine katılamayacak’ilan edildi.

Cumhuriyet’in haberine göre, Erdoğan’ın eski doktoru ve İYİ Parti Genel Başkanı Başdanışmanı Meral Akşener Turhan Comez, “Canlı yayında böyle bir şeyin yaşanıyor olması durumun önemini biraz daha ortaya koyuyor. Erdoğan bunu kampanya çalışmasına bağladı ve sözüne göre ve ona saygı duyarak bir değerlendirme yapmak gerektiğini düşünüyorum. Peki Erdoğan neden bu kadar yoğun bir kampanya başlattı? Erdoğan kaybedeceğini görüyorsöz konusu.

“Bir hikayenin sonuna birlikte tanık olacağız”

“Erdoğan aslında kampanya başlamadan önce, erken seçim başlamadan önce depremi bahane ederek çok renkli bir kampanya olmayacağını, miting olmayacağını söylemiş ve herkesin buna uymasını beklediğini söylemişti.”İyi Parti Söylemek Turhan Comez, “Ancak geçtiğimiz haftalarda Erdoğan’ın yaptığı özel anketler, kamuoyuna açık veriler, elimizdeki bilgiler ve saha gözlemlerimiz Erdoğan’ın artık kariyerinin son safhasında olduğunu gösteriyor. Erdoğan artık kariyerinin son iki haftasına girdi. siyasi kariyer ve bir hikayenin sonuna birlikte tanık olacağız.”dedi.

’21 yıldır alıştığı koltuk altına giriyor bu’

Konuşmasına devam eden İYİ Parti Üyesi, Erdoğan’ın yaşadığı panik, panik, endişe ve korkunun sebebi budur. Çünkü 21 yıldır alıştığı bu koltuk altına giriyor. Bunu gören Erdoğan paniğe kapıldı mitinglere, göreve başlamalara, devlet destekli programlara, bakanlarını sahaya sürdü ve yine bakanlar devlet destekli projelere devam ettiler ve buradan oy almaya çalışıyorlar. Bütün bunları bir kenara bırakırsak, sahada şunu görüyorum: artık saha ‘yeter’ diyor, ‘bıktık’ diyor, ‘değişim’ diyor ve saha bir dönemi kapatmaya hazırlanıyor’ifadelerini kullandı.

haber-samandag.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu