Ekonomi

Çorum Belediyesi Halk Et Kombinası Türkiye’ye örnek gösteriliyor

Çorum Belediyesi Halk Et Kombinası Türkiye’ye örnek gösteriliyor. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Halk Et tesislerini ziyaret eden ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç, Halk Et İşletmeleri’ne tam not vererek tesisi Türkiye’ye örnek gösterdi.

Helal Kesim, Helal Gıda ve ISO Gıda Güvenliği sertifikalarıyla kalitesini tescilleyen Halk Et, gıda sektöründe de adından söz ettirmeye başladı. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın TR83 bölgesinde düzenlediği “Gıda Sanayi Sektörü Ürün Geliştirme Yönetim Danışmanlığı Programı” kapsamında firmaların ve büyük işletmelerin tedarik zincirlerine uygun ürünler sunmaktadır. İş yaparak pazardan daha fazla pay almayı amaçlayan programın danışmanlığını yapan Eks Mutfak Akademi’nin ünlü şefi Eyüp Kemal Sevinç, Çorum Belediyesi Halk Et Kombinasını ziyaret etti. Yenilikçi et ürünlerini inceleyen Sevinç, Halk Et ürünlerine tam not verdi.

Kamu için yapılan bu üretimin çok değerli olduğunu vurgulayan Eyüp Kemal Sevinç, Halk Et’in diğer kamu kurumları ve belediyelere de örnek olmasını istedi.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Beltaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Lemzi Çöplü, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın liderliğinde değerli çalışmalara imza attıklarını belirterek, Halk Et olarak ulaştıkları kaliteden ödün vermeden ürün geliştirmeye ve hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti. – ÇORUM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu