Haber

Arda Güler, Alex’in sorduğu soruyu görünce şaşkınlığını şöyle anlattı: ‘Allah Allah’ dedim.

Arda Güler, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile karşılaşacak olan Fenerbahçe için açıklamalarda bulundu. 10 numarayı giyme öyküsünü anlatan genç yıldız, idolü Alex de Souza’dan da övgüyle bahsetti.

“ALEX İLE HER ZAMAN MESAJ ALIYORUZ”

Arda Güler, Alex’in 10 numarayı giymeden önce kendisine mesaj attığını belirterek, “Sezon başında ben 25 numarayı giyerken Alex bana ‘Bu dönem 10 numarayı giyecek misin? ?’ Bana mesaj attı soru işareti falan.Mesajını görünce çok heyecanlandım.Alex benim idolüm.Böyle bir mesaj alınca çok mutlu oldum ‘Allah Allah’ dedim.Beklentim vardı. Alex bu mesajı gönderdiğinde mutlu oldu. Beni tebrik ederim. Alex’e çok teşekkür ederim.” söz konusu.

Arda Güler’in açıklamaları şöyle:

“ÇOK HEYECANLIYIM”

“10 numara forma için liderle görüştük. Kulübüm beni buna layık gördü. Küçüklüğümden beri hayalimdi. Bu formayı benden önce birçok değerli isim giydi. Onlara sonsuz saygım var. Çok mutlu oldum.” .. Çok heyecanlandım.Ailemle paylaştım.Hepimiz çok memnun kaldık.Benim hayalimdi.Benim… Kulübüm, liderim bana ’10 numara ister misin?’ ‘Elbette isterim’ dedim. Bu büyük bir sorumluluk ama çok şükür her şey yolunda gidiyor.

“MARSELE’YE YERLEŞTİRDİĞİ BAŞ GOL HEP AKLINIZDA”

Formanın arkasında 10 numara varsa bu çok önemlidir. 10 numara özel isimler takıyor. Kulübüm beni buna layık gördü. Çok mutluyum. Alex de Souza, her maç inanılmazdı; Avrupa maçları olsun, lig maçları olsun. Marsilya’ya attığı kafa vuruşunu hep hatırlıyorum. Bu onun son hedefiydi.

“ALEX’E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

O an Alex’in CSKA Moskova’ya attığı golü izleyemedim, o zamanlar çok gençtim. Daha sonra izledim. Gerçekten inanılmaz bir gol. Sezon başında 25 numarayı giyerken Alex bana ‘Bu dönem 10 numarayı giyecek misin?’ mesaj attı. Soru işareti gibi. Mesajı görünce çok heyecanlandım. Alex benim idolüm. Böyle bir mesaj alınca çok sevindim, ‘Allah Allah’ dedim. Bekliyordum. Alex o mesajı gönderdiğinde ben de mutlu olmuştum. Alex ve ben sürekli mesajlaşıyoruz. Beni her zaman tebrik eder. Alex’e çok teşekkür ederim.

“İLK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Fenerbahçe’nin 10 numarasını saydığımızda bu formanın ne kadar değerli olduğunu görüyorsunuz. Hepsi dünyaca ünlü isimler, çok büyük yıldızlar. Umarım onlar gibi çalışabilirim. Fenerbahçe taraftarı beni her zaman kucaklıyor, çok teşekkür ederim. Soyunma odasına gittiğimde ’10 Arda Güler’ yazıyordu, çok keyifliydi. Benim gibi hayalleri olan birçok küçük kardeşim var. İlk hayalimi gerçekleştirdim. Onlara örnek olmak istiyorum.

“TAKIM OLARAK ÇOK İYİ GİDİYORUZ”

Küçükken Alex de Souza’yı çok izlerdim. Oyun tarzımı taklit etmeye çalışıyordum. Şimdi Ödegaard ve Bruno Fernandes’i çok izliyorum. Çok üst düzey, çok özellikli oyuncular. Avrupa kupalarında ilk golümü Dinamo Kiev’e karşı attım. O gün gol atacakmışım gibi hissettim. Takım arkadaşlarım da ‘Bugün gol atacaksın’ dediler. Avrupa’ya iyi bir başlangıç ​​yaptım. Umarım bu gol birçoğunun ilki olur. Avrupa’da Fenerbahçe ile oynamak çok güzel. Takım olarak çok iyi gidiyoruz. Grup başkanından çıktık. Çok özel duygular…

borcka-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu