Ekonomi

Alternative SuperApp ilk yatırım turunda 62,5 milyon dolar değerleme ile 4,7 milyon dolar yatırım aldı

Magellan’ın fintech alanındaki girişimi, Alternatif SuperApp, Qinvest Portföy, APY Ventures Bilişim Vadisi GSYF, Fonangels ve CapitalTurk Holding, 62,5 milyon değerleme üzerinden 4,7 milyon dolarlık yatırımla yatırım türünü başarıyla tamamladı. Şirket, büyüme hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir.

15 Aralık 2021 tarihinde lanse edilen ve kısa sürede hızlı bir büyüme yakalayan Alternative SuperApp, Qinvest Portföy, APY Ventures Bilişim Vadisi GSYF, Fonangels ve CapitalTurk Holding’in yatırım süreçlerinin yoğunlaştığı bir dönemde ilk yatırım türüdür. yavaşladı. 5 milyon dolar değerleme üzerinden 4,7 milyon dolarlık yatırımla başarıyla tamamladı.

Alternative SuperApp, farklı şubelerdeki işletmeleri taşınabilir bir uygulama ile dijital dönüşüm sürecine dahil ederek B2B müşterilerine fintech çözümleri sunuyor. Bu çözümlerin ortasında dijital cüzdan, sadakat, CRM ve müşteri analitiği gibi özellikler yer alıyor. Uygulama aynı zamanda B2C müşterileri için tüm dijital cüzdanları tek bir platformda birleştirerek nakit ve kartlara avantajlı bir alternatif oluşturuyor.

Azerbaycan ve BAE’ye de açılacak

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Alternative SuperApp Yürütme Konseyi Lideri Göktürk Yetim, 100’den fazla marka ve bu markaların 1.300 şubesinde 250 binden fazla müşteriye hizmet verme ivmesini hızlandıracak bu yatırımın aynı zamanda bir fırsat sağlayacağını belirtti. gelecekte potansiyellerini kanıtlamak için.

Bu yatırımı sürdürülebilirlik, yenilikçilik ve büyüme stratejileri doğrultusunda değerlendirerek pazar konumlarını daha da güçlendireceklerini belirten Göktürk Yetim, ilk etapta Türkiye’deki müşteri sayısını ve uygulamanın kullanımını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

“Önümüzdeki dönemde yurt dışı hedeflerimiz kapsamında Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne açılmayı, pilot çalışma yapmayı ve bu iki pazarı detaylı bir şekilde incelemeyi planlıyoruz” diyen Alternative SuperApp Yürütme Konseyi Lideri Göktürk Yetim, dedi: daha da büyük başarılara imza atmayı hedeflediklerini söyledi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu