Haber

AK Parti Ermeni asıllı Milletvekili Adayı Sıvacıoğlu kiliseleri ziyaret etti

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Sevan Sıvacıoğlu, seçim kampanyası kapsamında Arnavutköy ve Beşiktaş’taki kiliseleri ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Ermeni asıllı Dr. Sevan Sıvacıoğlu’nun ilk adresi Arnavutköy Aya Taksiarhis Büyükşehir Athenagoras Hrisanis Rum Ortodoks Kilisesi oldu. Sıvacıoğlu’na AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı M. Yıldırım Turan eşlik etti. Kilise yetkilileri ile yeni yapılan vakıf seçimleri hakkında sohbet edildi. Dr. Sevan Sıvağlu’nun bir sonraki durağı Beşiktaş Meydanı oldu. Burada gençlerle görüşmeye gelen milletvekili adayı, gençlerin taleplerini dinledi. Gençlere gelecekte hangi mesleği seçeceklerini soran Milletvekili Adayı Sıvacıoğlu, doktor olmak istediğini söyleyen bir genç, “İleride bizi tedavi edeceksiniz. Bu konuda size çok güveniyoruz” dedi. . Fotoğraf çektirmek isteyen gençlerin isteği üzerine Dr. Sevan Sıvacıoğlu, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Beşiktaş Meydanı’ndaki ‘İftardan Önce 5’ programına katılan Dr. Sevan Sıvacıoğlu, son olarak Siirt Şirvan Derneği’nin düzenlediği iftar programında STK’larla bir araya geldi.

Milletvekili adayının gençlerle tanışmasının ardından bir sonraki durağı Panaia Rum Ortodoks Kilisesi oldu. Burada seçmenlerle bir araya gelerek Beşiktaş Çarşısı esnafını ziyaret eden AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Sevan Sıvacıoğlu, “Bugün Beşiktaş ilçemizde hemşerilerimizle bir araya geldik. Öncelikle ilk ziyaretimizi Beşiktaş’a gerçekleştirdik. Arnavutköy’de Rum cemaatimiz için tarihi bir kilise.Yeni seçilen vakfımızla tanışıp sohbet ettik.Son yapılan vakıf seçimlerinin ne kadar iyi karşılandığını gördük.Ardından Beşiktaş Meydanına indik.Gençlerle buluşup sohbet ettik,dinledik. İstek ve ihtiyaçları doğrultusunda memnun kaldıkları veya hoşlanmadıkları konularda görüşlerini aldık.Onları sevdiğimiz, ilgilendiğimiz, sorunlarını çözmek için elimizden geleni yaptığımızı bildirdik. Gördüğümüz tüm sorun ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Çarşıyı dolaşıp vatandaşlarımızla seçim iddialarını görüştük, seçime yoğun bir ilgi olduğunu gördük. Hakikaten vatandaşlarımız seçimi önemsiyor, ilgileniyor. Ardından yine Beşiktaş’taki tarihi Rum kilisemizi ziyaret ettik. Bu durumda bugün de çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Sıvacıoğlu, iftar saatine yakın trafikte kalan vatandaşlara iftar yemeği ikram etti.

Diagurisi: “Umarım Sıvacıoğlu bu seçimlerde meclisteki yerini alır”

Panaia Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Dora Diagurisi, AK Parti Milletvekili Adayı Sevan Sıvacıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün Sayın Sevan Sıvacıoğlu’nu Arnavutköy Kilise Vakfı’nda ağırladık. Ayrıca gerçekleşen vakıf seçimleriyle ilgili bilgileri paylaştık. yönetim olarak ileriye dönük düşündüğümüz projeleri paylaştık. Adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah bu seçimlerde Meclis’teki yerini alır.” – İSTANBUL

haber-pazaryolu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu