Haber

Adekuğbe: Ali Koç bizi uçakla İstanbul’a getirdi

Hataysporlu futbolcu Sam Adekuğbe, beyin sarsıntısında yaşadıklarını anlattı.

Adekuğbe yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Bu gerçekten anlatılmıyor. Beklenmedik bir şey. Neredeyse bir film gibiydi. Yıkılan binalar, yangınlar, bağıran insanlar görüyorsunuz. Gerçekten üzücü.”söz konusu.

“Her şeylerini kaybettiler”

İki Hatayspor çalışanının hayatını kaybettiğini söyleyen tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:

“Takım arkadaşlarım iyi olduğu için tabii ki mutluyum ama takımımıza yardım eden insanlar var, kulüp çalışanları arasında hala kayıplar var. Ailelerinin yüzlerindeki çaresizliği görüyorsunuz. Güçlü bir durumda değiliz.” Ekonomik olarak yer yok. Bu insanlar zor yaşam koşullarından geldiler. Sevdiklerini, yakınlarını, bu insanlara dair her şeylerini. Her şeylerini kaybettiler.”

“Ali Koç bizi özel uçağa bindirdi”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Hatay’dan ayrılırken yardım gönderdiğini söyleyen Adekuğbe, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok şanslıydık. Teknik Direktörümüz Volkan Demirel Fenerbahçe’de oynadı. Fenerbahçe başkanını arayıp yardım istedi. Fenerbahçe başkanı Adana’dan İstanbul’a özel uçak ayarladı. Otobüsle Adana’ya gittik oradan da İstanbul’a gittik. İstanbul’a özel uçakla.”

Christian Atsu…

Takım arkadaşı Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut’tan haber alamadıklarını belirten deneyimli futbolcu, ölü bulunan 2 kulüp çalışanıyla ilgili de konuştu.

“Kasımpaşa maçından sonra bazı takım arkadaşlarım evime geldi. Gece geç saatlere kadar ayakta kaldık. Atsu da bizimleydi ama sonra ayrıldı. Christian Atsu ve Taner Savut’tan hala bir haber yok. vefat etti. Kulübün mutfağında çalışan şeflerden biri kızını ve annesini kaybetti. Bir diğer konfeksiyoncumuzun eşinin de kolu kesilmek zorunda kalacak.”

haber-toroslar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu