Haber

“10 yüz bin milyon baloncuk yuttum” diyen soda reklamının yıldızı büyüdü! Son halini görenler şaşkına döndü…

Henüz 5 yaşındayken dönemin ünlü içecek markalarından birinin yüzü olmuş ve söyleyemediği cümleyle şöhretin kapılarını açmıştır.

Pembe mayosu, güneş gözlüğü, kıvırcık saçları ve beyaz ayı rol arkadaşıyla birlikte söyleyemediği “10 yüz bin milyon baloncuğu yuttum” sözüyle anılan küçük yıldız Seda Renda, şimdi uzakta farklı bir hayat yaşıyor. şöhretten.

Los Angeles’ta sinema ve televizyon eğitimi alan Seda Renda, 19 yaşına geldiğinde o unutulmaz reklam filmiyle bir kez daha beyazperdede yer alsa da ne yazık ki bir daha eski popülerliğine kavuşamadı.

14 yıl sonra aynı reklam filminde rol alan Randa, o dönemde yaptığı bir konuşmada, “Amacım iyi bir insan olmak. Uzun süre ekranlardan uzak kaldım ama yabancılaşmadım. ilk reklamda oyuncu olmaya karar verdim. o dönemde kendime bakıyorum ve nasıl başardığımı merak ediyorum, ne kadar tatlıyım. kamera karşısında olmak için doğdum. son kez Amerika’dan bir günlüğüne geldim. “Başka hiçbir güç bana bunu yaptıramazdı” dedi.

Ne yazık ki umduğu gibi ünlü bir oyuncu olamayan Randa, 5 yaşındaki haliyle anılmaya devam ediyor.

İşte küçük yıldızın son hali….

Hafızalarımızda yer eden o reklamın üzerinden neredeyse 30 yıl geçti ve doğal olarak o küçük kız da büyüdü.

Bambaşka bir sektörde üst düzey yönetici olan Yalın Akalan ile evlenen Seda Randa artık bir anne.

Seda Renda da eşi gibi bambaşka bir branş olan turizmde 5 yıldızlı bir otelde üst düzey yönetici olarak çalışıyor. Zamanının çoğunu çocuğuyla geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu